Bestaand systeem ombouwen

Bestaande pomp systemen op zonne-energie

Naast nieuwe pomp systemen op zonne-energie leveren wij ook zonnepanelen en systemen om uw bestaande installatie op zonne-energie te gebruiken.
Deze systemen zijn aangesloten aan het lichtnet en werken overdag op zonne-energie en als het gewenst is daarna op het lichtnet.
De meeste 220/230V pompen zijn niet geschikt om mee te dimmer met de zon, hiervoor leveren wij speciale omvormers die de stroomvoorziening voor uw systemen volledig in de gaten houden.

Uw systeem werkt zoals normaal maar op zonne-energie.

Voor informatie en prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Zonnepanelen

Onze zonnepanelen zijn van zeer hoge Europese kwaliteit en hebben een levensduur van minimaal 30 jaar.
Deze zonnepanelen zijn ook geschikt voor uw huisinstallatie en kunnen hergebruikt worden als u kiest om een pompsysteem tijdelijk niet of helemaal niet meer te gebruiken.

 

Wij leveren diverse montage systemen voor zonnepanelen.
Hierbij kijken wij naar wat uw wensen en de mogelijkheden zijn.

 

Besparing per jaar

Door het gebruik van een pomp op Zonne-energie voor uw vijver, zwembad, irrigatie of andere toepassing bespaart u een heleboel stroom per jaar.

Uw investering verdient zich binnen 3 tot 4 jaar terug.

Op een pomp van 1KW (1000W) bespaart een pomp op zonne-energie u per jaar al snel €550,-.Hiermee verdient u de extra gemaakte aanschafprijs binnen 3 tot 4 jaar terug.
Uw zonne-energie systeem gaat minimaal 20 tot 30 jaar mee en bespaart u in die tijd ruim €10.000,- aan electra terwijl het onderhoud en de kosten niet hoger uitkomen dan bij het gebruik van een pomp op 220V.

Ervan uitgaande dat uw pomp op zonne-energie per dag gemiddeld 8uur draait ten opzichte van een pomp op het stroomnet volgt de onderstaande vergelijking.

1KW pomp op 220V gebruik per jaar op 19ct/kwh 8 uur per dag €554,80 

De investering om uw pomp op zonne-energie te laten draaien verdient u binnen 3 tot 4 jaar terug.